docek-nove-godine-logo

HOTEL HYATT REPRIZA

HOTEL HYATT REPRIZA NOVE GODINE 2024

Hotel Hyatt repriza Nove godine 2024 i ove godine ponovo priređuje spektakularan doček za koji će biti zadužena neponovljiva Jelena Karleuša! Savršena atmosfera je učinila da hotel ponovno zaigra u istom ritmu i priredi vam nezaboravno veče.

Ne propustite reprizu Nove godine u ekskluzivnom hotelu Hyatt i doživite trenutke za pamćenje! Okupite vaše omiljeno društvo i provedite veče posle novogodišnje proslave ludo i nezaboravno uz sjajnu atmosferu u neverovatnom ambijentu hotela Hyatt.

MUZIKA

Za vrhunski provod postaraće se neponovljiva Jelena Karleuša!

CENA

Cena karte po osobi iznosi 100€.

Uslovi rezervacija:

  • Crna zona: 100€ po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja)
  • Srebrna zona: 100€ po osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja)
  • Zlatna zona: 100€ po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja)

MAPA PROSTORA: 

PIĆE

U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice. Ostala pića se naplaćuju po utrošku.

HRANA

BUFFET MENI:

  • Selekcija domaćeg hleba sa namazima
    • Hleb sa semenkama, sa koprivom, hleb od heljde, kukuruzni hleb
    • Puter i ajvar
    • Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva iz Srbije
      • Sušena govedina, dimljeni svinjski vrat, kulen, čvarci
      • Blački sir, bri sir, feta sir u maslinovom ulju, Roquefort sir
    • Napravite salatu po Vašem izboru
      • Puterica, Friza, Lolo Roso, spanać, kukuruz, grašak, paradajz, krastavac, paprika, šargarepa, masline, krutoni sa belim lukom, crveni pasulj, luk, semenke bundeve, semenke suncokreta
    • Prelivi Aromatizovana ulja
      • Ekstra devičansko maslinovo ulje, ulje sa začinskim biljem, sa paprikom, balsamiko, vinsko sirće, preliv od limuna, od jogurta, med i senf, preliv od malina i nara

Predjela:

  • Teleći file sa musom od tune i prženim kaparima
  • Pikantne paprike punjene sirom
  • Salata sa kupusom, šargarepom i dimljenim pačijim grudima
  • Peruanska krompir salata sa paprikom u prahu i tunom
  • Kapreze salata sa mocarelom, paradajzom, i perlama od balzamika
  • Karpaćo od cvekle sa kozjim sirom, šargarepom i mikrobiljem
  • Salata od crvene kinoe sa pečenom bundevom, brokolijem, čeri paradajzom i kajmakom

Supa:

  • Potaž od šargarepe i đumbira sa pečenim kikirikijem

Glavna jela:

  • Brancin sa sosom od limuna i kapara
  • Pečeno povrće sa ajvarom i pestom
  • Pečeni batak na azijski način sa sosom od đumbira i ostriga
  • Prženi pirinač sa povrćem i slatko ljutim sosom
  • Bečka šnicla od svinjskog mesa, ajoli sos
  • Zapečeni krompir sa čvarcima i lukom
  • Dugo pečena Angus govedina sa začinskim biljem u sosu od crvenog vina
  • Gratinirani karfiol sa bademima i zapečenim Gruyere sirom

Deserti:

  • Mus od maline i pistaća
  • Slojeviti kolač sa orašastim plodovima i čokoladom
  • Kolač od sira i bele čokolade
  • Kolač sa mangom i mlečnom čokoladom
  • Marinirano voće
  • Mus od crne čokolade sa višnjama

LOKACIJA

Luksuzni hotel Hyatt nalazi se na adresi Milentija Popovića 5, Beograd.

 

 
Muzika: Jelena Karleuša
Hrana: Gala večera – Buffet meni
Hrana: Po utrošku, gratis piće dobrodošlice
Cena: 100€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top