HOTEL HYATT REPRIZA
HOTEL HYATT REPRIZA NOVE GODINE 2024
Hotel Hyatt repriza Nove godine 2024 i ove godine ponovo priređuje spektakularan doček za koji će biti zadužena neponovljiva Jelena Karleuša! Savršena atmosfera je učinila da hotel ponovno zaigra u istom ritmu i priredi vam nezaboravno veče.
Ne propustite reprizu Nove godine u ekskluzivnom hotelu Hyatt i doživite trenutke za pamćenje! Okupite vaše omiljeno društvo i provedite veče posle novogodišnje proslave ludo i nezaboravno uz sjajnu atmosferu u neverovatnom ambijentu hotela Hyatt.
MUZIKA
Za vrhunski provod postaraće se neponovljiva Jelena Karleuša!
CENA
Cena karte po osobi iznosi 100€.
Uslovi rezervacija:
- Crna zona: 100€ po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja)
- Srebrna zona: 100€ po osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja)
- Zlatna zona: 100€ po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja)
MAPA PROSTORA:
PIĆE
U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice. Ostala pića se naplaćuju po utrošku.
HRANA
BUFFET MENI:
- Selekcija domaćeg hleba sa namazima
- Hleb sa semenkama, sa koprivom, hleb od heljde, kukuruzni hleb
- Puter i ajvar
- Selekcija suhomesnatih proizvoda i sireva iz Srbije
- Sušena govedina, dimljeni svinjski vrat, kulen, čvarci
- Blački sir, bri sir, feta sir u maslinovom ulju, Roquefort sir
- Napravite salatu po Vašem izboru
- Puterica, Friza, Lolo Roso, spanać, kukuruz, grašak, paradajz, krastavac, paprika, šargarepa, masline, krutoni sa belim lukom, crveni pasulj, luk, semenke bundeve, semenke suncokreta
- Prelivi Aromatizovana ulja
- Ekstra devičansko maslinovo ulje, ulje sa začinskim biljem, sa paprikom, balsamiko, vinsko sirće, preliv od limuna, od jogurta, med i senf, preliv od malina i nara
Predjela:
- Teleći file sa musom od tune i prženim kaparima
- Pikantne paprike punjene sirom
- Salata sa kupusom, šargarepom i dimljenim pačijim grudima
- Peruanska krompir salata sa paprikom u prahu i tunom
- Kapreze salata sa mocarelom, paradajzom, i perlama od balzamika
- Karpaćo od cvekle sa kozjim sirom, šargarepom i mikrobiljem
- Salata od crvene kinoe sa pečenom bundevom, brokolijem, čeri paradajzom i kajmakom
Supa:
- Potaž od šargarepe i đumbira sa pečenim kikirikijem
Glavna jela:
- Brancin sa sosom od limuna i kapara
- Pečeno povrće sa ajvarom i pestom
- Pečeni batak na azijski način sa sosom od đumbira i ostriga
- Prženi pirinač sa povrćem i slatko ljutim sosom
- Bečka šnicla od svinjskog mesa, ajoli sos
- Zapečeni krompir sa čvarcima i lukom
- Dugo pečena Angus govedina sa začinskim biljem u sosu od crvenog vina
- Gratinirani karfiol sa bademima i zapečenim Gruyere sirom
Deserti:
- Mus od maline i pistaća
- Slojeviti kolač sa orašastim plodovima i čokoladom
- Kolač od sira i bele čokolade
- Kolač sa mangom i mlečnom čokoladom
- Marinirano voće
- Mus od crne čokolade sa višnjama
LOKACIJA
Luksuzni hotel Hyatt nalazi se na adresi Milentija Popovića 5, Beograd.