docek-nove-godine-logo

DOLLY BELL JAVA

DOLLY BELL JAVA NOVA GODINA 2024

Dolly Bell Java Nova godina 2024 obećava nezaboravan doček Nove godine, spajajući pažljivo osmišljen ambijent, besprekornu uslugu i magičnu atmosferu. Ovaj restoran nije samo mesto za proslavu, već i destinacija koja će učiniti da svaki trenutak prelaska u Novu godinu ostane urezan u najlepšem sećanju. Unikatna ponuda po pristupačnim cenama pruža gostima priliku da zaista uživaju u proslavi i stvore nezaboravne trenutke sa svojim najdražima.

MUZIKA

Dolly Bell Java Nova godina 2024 donosi pravi novogodišnji spektakl uz izvođače Nevenu Pejatović & Duleta Rankovića. Njihovi energični nastupi, izvanredne vokalne mogućnosti i veliki hitovi obećavaju da će doček Nove godine biti nezaboravan u spektakularnoj atmosferi. Pripremite se za vrhunski provod!

CENA

Cena karte za doček Nove godine u Dolly Bell Java je 60€ po osobi. Uslov rezervacije uključuje flašu žestine ili 2 flaše vina na 4 osobe, kao i premium flašu ispred bine. Pripremite se za vrhunski doček Nove godine uz ovu jedinstvenu ponudu.

PIĆE

Piće na dočeku Nove godine u Dolly Bell Java se plaća po utrošku. Uživajte u spektakularnom dočeku uz omiljena pića i atmosferu koju priređuje Nevena Pejatović & Dule Ranković.

HRANA

Svečana večera uključena u cenu karte.

LOKACIJA

Dolly Bell Java nalazi se na adresi Vajara Živojina Lukića 58e, na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

 

Muzika: Nevena Pejatović & Dule Ranković
Hrana: Svečana večera
Hrana: Po utrošku
Cena: 60€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top