docek-nove-godine-logo

EVENT CENTAR PJEVIĆ

EVENT CENTAR PJEVIĆ REPRIZA NOVA GODINE 2024

Event Centar Pjević repriza Nove godine 2024 pruža luksuzno i moderno uređen prostor ispunjen elegancijom. Posvećeni smo visokom kvalitetu, te smo pažljivo odabrali svaki element prostora za proslave. Ovde se posebna pažnja posvećuje izuzetnom enterijeru, dizajnu i kreativnosti, čineći svaki segment prostora jedinstvenim.

Najmodernija oprema, sofisticirana rasveta i vrhunsko ozvučenje doprinose stvaranju posebne atmosfere tokom svakog događaja organizovanog u ovom prostoru. Uveravamo vas da će svaki trenutak proveden u Event Centru Pjević biti nezaboravan, pružajući vam potpuno uživanje, kako u elegantnom ambijentu, tako i u izuzetnoj ponudi hrane i pića, uz specijalni muzički odabir koji će upotpuniti vaše iskustvo.

MUZIKA

Za reprizu Nove godine u Event Centru Pjević uživaćete u energičnom nastupu koji će za vas pripremiti fenomenalni Baja Mali Knindža. Njegova muzička izvedba doprineće stvaranju nezaboravne atmosfere i učiniti da vaša repriza Nove godine bude spektakularna.

CENA

Cena karte po osobi za reprizu Nove godine u Event Centru Pjević kreće se od 25€ do 60€. Dostupna su sedeća mesta u dve zone i barski stolovi:

  • Barski stolovi: 25€
  • Sedeća mesta:
    • I zona: 60€ po osobi sa zakuskom
    • II zona: 50€ po osobi sa zakuskom

PIĆE

U Event Centru Pjević, piće se plaća po utrošku.

HRANA

U Event Centru Pjević, za sedeća mesta tokom reprize Nove godine, obezbeđena je zakuska.

LOKACIJA

Event Centar Pjević nalazi se u blizini Zlatibora, na adresi Branešci bb , 31 244 Čajetina.

Muzika: Baja Mali Knindža
Hrana: Zakuska (za sedeća mesta)
Hrana: Po utrošku
Cena: Od 25€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top