docek-nove-godine-logo

HOTEL HYATT

HOTEL HYATT NOVA GODINA 2024

Hotel Hyatt Nova godina 2024 – Doživite Spektakl sa Sekom Aleksić!

Hotel Hyatt Nova godina 2024 priprema pravi spektakl koji će vas oduševiti! Uz neponovljivu Seku Aleksić, doživite nezaboravan provod koji će nadmašiti sva očekivanja.

Očekuje vas najlepši i najelegantniji doček Nove godine u Beogradu, organizovan od strane najboljeg hotela u gradu. Uživajte u glamuru i osigurajte svoje karte na vreme kako biste bili deo ovog ekskluzivnog doživljaja!

MUZIKA

Hotel Hyatt Nova godina 2024 sa Sekom Aleksić

Uživajte u pravom spektaklu Nove godine 2024 u Hotelu Hyatt Beograd! Kao i svake godine, očekuje vas nezaboravan provod uz sjajnu Seku Aleksić, garantujući vam najbolju dočeku ikada.

CENA

Rezervišite svoje mesto za spektakularni doček Nove godine 2024 u Hotelu Hyatt Beograd! Cena po osobi varira u rasponu od 180€ do 200€, zavisno od pozicije stola u sali. Svaka cena uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletan jelovnik večere i piće dobrodošlice. Pogledajte mapu da biste odabrali svoju zonu:

  • Black zone – 180€
  • Silver zone – 190€
  • Gold zone – 200€

Osigurajte svoje mesto na vreme i doživite nezaboravnu Novu godinu u ekskluzivnom ambijentu Hotela Hyatt!

MAPA PROSTORA

PIĆE

Očekuje vas doček Nove godine uz vrhunsku uslugu! Svaka karta uključuje jedno piće dobrodošlice. Dodatna pića se plaćaju po utrošku, omogućavajući vam da izaberete svoje omiljene napitke i uživate u večeri onako kako vi želite. Pripremite se za luksuzno iskustvo i nezaboravan provod u Hotelu Hyatt Beograd!

HRANA

Uživajte u ekskluzivnoj svečanoj novogodišnjoj večeri na bazi švedskog stola, pripremljenoj od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd. Raznovrsna i ukusna ponuda inspirisana je najfinijim sastojcima, obećavajući vam gastronomski doživljaj koji će zadovoljiti sva vaša čula. Dozvolite nam da vas razmazimo vrhunskim jelima i pružimo vam nezaboravan gastronomski užitak u ovoj posebnoj noći!

LOKACIJA

Luksuzni hotel Hyatt nalazi se na adresi Milentija Popovića 5, Beograd.

Muzika: Seka Aleksić
Hrana: Gala večera
Hrana: Piće dobrodošlice
Cena: Od 180€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top