docek-nove-godine-logo

SEMAFOR ŽURKA

Nova godina 2024 – Semafor žurka

Semafor žurka Nova godina 2024 obećava da će ponovno biti najluđa žurka u gradu, okupljajući preko 1600 mladih ljudi! Pre 18 godina, entuzijastična grupa ljudi, željna dobre zabave, slučajno je otkrila formulu za najbolji novogodišnji provod:

Ova neverovatna formula i stalni trud da svake godine pruže nešto novo i unaprede organizaciju dočeka učinili su ovaj novogodišnji spektakl jedinstvenim u gradu, traje već 18 godina i svake godine rasproda karte pre samog dočeka!

Više od 40.000 mladih ljudi iz Srbije i okoline već je doživelo najluđu noć s nama. Ako niste među njima, evo kratkog pregleda dešavanja, da znate u šta se upuštate!

IDEJA

Svi dolazimo na dočeke kako bismo se zabavili, družili, igrali, smejali se i uživali. Ideja Semafor žurke je da taj proces upoznavanja, koji ponekad nije nimalo jednostavan, učini lakšim: svaki gost na ulazu bira narukvicu u jednoj od boja semafora, predstavljajući njegovo/njeno raspoloženje za upoznavanje te večeri.

PROSTOR

Gde se nalaze svi ti sjajni stejdževi? Prostor je smešten u užem centru grada, pored Brankovog mosta, na adresi Sajmište 20. Udaljen je 15 minuta peške od svih glavnih gradskih trgova i 5 minuta od poznatih beogradskih splavova. Radi se o lepo uređenom prostoru na dva nivoa.

MUZIKA

STEJDŽEVI

Sve ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da se, kako je već objašnjeno, muvanje, zezanje, đuskanje i sve ostalo ne dešava na 4 sjajna stejdža. Svi stejdževi su fizički odvojeni, ali međusobno povezani. Sa istom ulaznicom možete ići gde god želite. Žurka počinje u 20h i završava se u 04h!

LIVE Arena: Marinello bend (zabavna i narodna muzika)

Najveći i najpopularniji stejdž koji obuhvata dva nivoa. Prvi nivo je elipsastog oblika, dok je drugi u obliku prstena i okružuje ceo prostor. Marinello bend će izvoditi kvalitetnu domaću zabavnu i narodnu muziku. U pauzama, DJ će održavati atmosferu sa najvećim hitovima domaće i strane muzike. Uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu, očekuje se prisustvo 700 raspoloženih ljudi.

House Stage: Sense1.dj (commercial house)

Za sve ljubitelje house muzike na ovogodišnjem Semaforu, Sense1.dj sprema ozbiljnu priču. Ovaj majstor muzike će vam servirati sve aktuelne hitove, kao i one koji će se pamtiti kroz vreme. Sense1.dj ume ozbiljno da nas vodi kroz vrhunsku muziku, bit i vajb koji će vas provesti sve do sledeće godine. Spremite se za ozbiljno “prženje”! Cilj je, kao i uvek, pružiti posetiocima nezaboravno house iskustvo uz vrhunsko ozvučenje i rasvetu. Let’s get the party started!

Retro Explosive Stage: DJ IGGY

DJ IGGY će vas odvesti na putovanje kroz vreme i provesti kroz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih godina. Na ovom stejdžu ćete uživati u širokom spektru muzičkih pravaca, obuhvatajući kako domaću (posebno Ex-YU) tako i stranu muziku. Materijala ima dovoljno da celo veče slušate samo najveće hitove koji su ostavili traga i danas! Ovaj stejdž je prava “vremenska mašina”, gde ćete se u jednom trenutku osećati kao “dete cveća”, u drugom kao “disco dancer” iz 70-ih, a u trećem kao Ex-YU pionir.

CENA

Ulaznica za Novogodišnji Semafor ima neprocenjivu vrednost, ali smo učinili da budu pristupačne.

Cena ulaznice varira u zavisnosti od broja prodatih karata. Sa svakom ulaznicom imate iste privilegije, ali što ranije kupite svoju kartu, to će ona biti povoljnija.

  • 20€ – prvih 400 karata
  • 25€ – sledećih 400
  • 30€ – sledećih 400
  • 35€ – ostatak karata

Cenu u dinarima računamo po kursu od 120 din/€. Kupljenom ulaznicom imate NEOGRANIČENO piće i mogućnost ulaska na sva 4 stejdža.

Na raspolaganju vam je i mogućnost rezervacije barskih stolova, iako to nije obavezno s obzirom na to da imate 4 žurke u jednoj, a barski sto je preglomazan da ga vučete sa sobom.

*Rezervacija barskih stolova je 20€
**U ponudi nemamo separe niti sedeća mesta

PRODAJA ULAZNICA

Imamo DVA NAČINA KUPOVINE:

  1. PRODAJA U KLUBU – počinje od 1. decembra, svaki dan od 14h do 21h na adresi Sajmište 20, preko puta restorana ‘So i biber’.

  2. ONLINE PRODAJA – počinje 17. novembra. Prilikom uplate imate mogućnost plaćanja na više načina. Ulaznicu/Rezervaciju ćete posle uplate dobiti na mejl koji ostavite pri kupovini, odštampajte je, ponesite na doček i pokažite na ulazu gde će biti skener za očitavanje QR koda.

NEMAMO MOGUĆNOST REZERVACIJE TELEFONOM. Za sve potrebne informacije, nezavisno od rezervacija, naš telefon je 060/650-7-656. Broj ulaznica je ograničen.

KONTAKT I INFORMACIJE

Možete nas kontaktirati i putem VIBER-a ili WHATSAPP-a na broj +381 60 650 7 656, ili putem mail-a: info@semaforzurka.com. Sve detaljne informacije su dostupne na www.semaforzurka.com.

MAPA PROSTORA:

PIĆE

‘All inclusive’ nije samo fraza – zaista smo nabavili 10 gajbi piva i dva pelinkovca. Iako postoje osnovane sumnje da neki od vas imaju dve jetre ili neki sunđer u stomaku čim mogu da popiju boga oca, ipak se nikada nije desilo da nam nestane pića.

Evo i kompletnog popisa, da ne bude ‘muljaju bre nešto 100%, razbacali su mi tu pića po celom sajtu, znam ja dobro te organizatore novih godina’. Dakle, sve ovo je BESPLATNO:

– Tequila – Whiskey – Vino (Crveno, Belo) – Pivo – Gin – Vodka – Vinjak – Pelinkovac – Vermut – Rakije: Tri vrste kvalitetnih domaćih rakija – Mix Pića: Đus vodka, Bitter Vodka, Džin Tonik, – Negazirani i gazirani sokovi i kisele vode (Coca cola, Bitter lemon, negazirani breskva, pomorandža, borovnica, Knjaz Miloš…)

LOKACIJA

Novoodišnja Semafor žurka će se održati na adresi Sajmište 20, Beograd, u užem centru grada pored Brankovog mosta, na 15 minuta peške od svih glavnih gradskih trgova i na 5 minuta od poznatih beogradskih splavova.

 

Muzika: Marinello bend, Sense1.dj & DJ IGGY
Hrana: All Inclusive
Cena: Od 20€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top