RESTORAN GARDOŠ
![](https://doceknovegodine2024.rs/wp-content/uploads/2023/11/1700132090-940x528-1.jpg)
RESTORAN GARDOS BY AZZARO NOVA GODINA 2024
Restoran Gardoš by Azzaro Nova godina 2024 pruža jedinstven doživljaj dočeka Nove godine, spoj elegancije i sofisticiranog stila. Ovaj restoran obećava nezaboravno iskustvo sa vrhunskom ponudom pića i hrane koje će biti dostupne tokom cele večeri. Uz ekskluzivnu atmosferu, Restoran Gardoš by Azzaro je idealno mesto da dočekate Novu godinu u luksuznom ambijentu.
Ovo je prilika da vaša Nova godina bude kao iz snova, prepuna ukusnih specijaliteta i vrhunskih pića. Restoran Gardoš by Azzaro s nestrpljenjem i sa zadovoljstvom očekuje da učini vaš doček nezaboravnim.
MUZIKA
Uzbudljivu novogodišnju noć u Restoranu Gardoš by Azzaro obeležiće izuzetni izvođači – bend Grupa građana i Lana Branežac! Pripremite se za nezaboravan muzički doživljaj dok uživate u glamuroznom ambijentu i ekskluzivnom dočeku Nove godine. Grupa građana i Lana Branežac donose vrhunsku muziku koja će doprineti čaroliji i veselju ove posebne noći.
CENA
Cene karata za doček Nove godine u Restoranu Gardoš by Azzaro variraju u rasponu od 80€ do 110€ po osobi, zavisno o poziciji stola u samoj sali. Ova cena uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Stolovi su različito označeni bojama na mapi:
- Plava boja – 80€
- Zelena boja – 90€
- Žuta boja – 100€
- Crvena boja – 110€
MAPA PROSTORA
PIĆE
All-inclusive ponuda pića tokom cele večeri uključuje raznovrsne opcije kako bi se zadovoljili svi ukusi:
Alkoholna pića:
- Pivo: Heineken, Zaječarsko
- Vodka
- Rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja
- Bitter & Vermouth: Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak
- Vina: Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose), Vino kuće
Bezalkoholna pića:
- Kafa: Espresso
- Mineralna voda: Gazirana i negazirana
- Prirodni sokovi: Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas
- Gazirani sokovi: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water
HRANA
Selekcija suhomesnatih proizvoda:
- Dimljena pečenica
- Njeguški pršut
- Goveđa pršuta
- Kraški vrat
- Užička pršuta
- Sremski kulen
- Budimska kobasica
- Dimljena ćuretina
Selekcija sireva:
- Gauda
- Trapist
- Gorgonzola
- Dimljeni sir
- Dimljeni sir sa brusnicom
- Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
- Grčki feta sir sa pesto dresingom
- Mladi sir sa timjanom
- Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
- Šumadijski mladi kajmak
- Urnebes
Hladno predjelo:
- Quesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
- Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
- Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
- Posni rolat sa humusom i paprikom
- Prebranac sa crvenom paprikom
- Ljutenica
- Mix maslina
Selekcija toplih peciva:
- Hrskava pita sa pečurkama
- Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
- Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
- Pita sa zlatarskim sirom
- Projice sa mladim kajmakom
- Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
- Mafini sa kulenom
Salate i obrok salate:
- Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
- Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
- Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
- Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera)
- Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
- Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
- Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
- Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
- Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
- Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)
Topla predjela:
- Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
- Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)
Glavna jela:
- Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
- Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
- Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
- Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
- Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)
Mesa sa roštilja na ćumur:
- Juneći ćevapi
- Domaće dimljene kobasice
- Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
- Marinirani pileći file
- Marinirani pileći batak
Sosovi:
- Peper sos
- Sos tri vrste pečuraka
- Gorgonzola sos
- Sos od semena bundeve
- Terijaki tartufata sos
- Sos ljute paprike
Prilozi:
- Pekarski krompir sa kajmakom
- Rižoto sa kurkumom
- Grilovano povrće
Sveže pecivo:
- Domaće lepinje
- Integralno pecivo
- Ražani hleb
- Kukuruzni mafini
- Heljdini mafini
Desert:
- Cheesecake
- Jafa kolač
- Pita sa jabukama u lisnatom testu
- Sveže sezonsko voće
Odabrane namirnice: Potrudili smo se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključimo ceo naš gastro tim i možemo sa sigurnošću reći da imamo jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.
Home made: Namirnice koje se koriste u pripremi naših obroka predstavljaju namirnice najvišeg kvaliteta. Ceo meni se priprema u našim kuhinjama.
LOKACIJA
Restoran Gardoš by Azzaro nalazi se na adresi Grobljanska bb u Zemunu.