docek-nove-godine-logo

RESTORAN GARDOŠ

RESTORAN GARDOS BY AZZARO NOVA GODINA 2024

Restoran Gardoš by Azzaro Nova godina 2024 pruža jedinstven doživljaj dočeka Nove godine, spoj elegancije i sofisticiranog stila. Ovaj restoran obećava nezaboravno iskustvo sa vrhunskom ponudom pića i hrane koje će biti dostupne tokom cele večeri. Uz ekskluzivnu atmosferu, Restoran Gardoš by Azzaro je idealno mesto da dočekate Novu godinu u luksuznom ambijentu.

Ovo je prilika da vaša Nova godina bude kao iz snova, prepuna ukusnih specijaliteta i vrhunskih pića. Restoran Gardoš by Azzaro s nestrpljenjem i sa zadovoljstvom očekuje da učini vaš doček nezaboravnim.

MUZIKA

Uzbudljivu novogodišnju noć u Restoranu Gardoš by Azzaro obeležiće izuzetni izvođači – bend Grupa građana i Lana Branežac! Pripremite se za nezaboravan muzički doživljaj dok uživate u glamuroznom ambijentu i ekskluzivnom dočeku Nove godine. Grupa građana i Lana Branežac donose vrhunsku muziku koja će doprineti čaroliji i veselju ove posebne noći.

CENA

Cene karata za doček Nove godine u Restoranu Gardoš by Azzaro variraju u rasponu od 80€ do 110€ po osobi, zavisno o poziciji stola u samoj sali. Ova cena uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Stolovi su različito označeni bojama na mapi:

  • Plava boja – 80€
  • Zelena boja – 90€
  • Žuta boja – 100€
  • Crvena boja – 110€

MAPA PROSTORA

PIĆE

All-inclusive ponuda pića tokom cele večeri uključuje raznovrsne opcije kako bi se zadovoljili svi ukusi:

Alkoholna pića:

  • Pivo: Heineken, Zaječarsko
  • Vodka
  • Rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja
  • Bitter & Vermouth: Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak
  • Vina: Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose), Vino kuće

Bezalkoholna pića:

  • Kafa: Espresso
  • Mineralna voda: Gazirana i negazirana
  • Prirodni sokovi: Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas
  • Gazirani sokovi: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water

HRANA

Selekcija suhomesnatih proizvoda:

  • Dimljena pečenica
  • Njeguški pršut
  • Goveđa pršuta
  • Kraški vrat
  • Užička pršuta
  • Sremski kulen
  • Budimska kobasica
  • Dimljena ćuretina

Selekcija sireva:

  • Gauda
  • Trapist
  • Gorgonzola
  • Dimljeni sir
  • Dimljeni sir sa brusnicom
  • Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
  • Grčki feta sir sa pesto dresingom
  • Mladi sir sa timjanom
  • Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
  • Šumadijski mladi kajmak
  • Urnebes

Hladno predjelo:

  • Quesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
  • Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
  • Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
  • Posni rolat sa humusom i paprikom
  • Prebranac sa crvenom paprikom
  • Ljutenica
  • Mix maslina

Selekcija toplih peciva:

  • Hrskava pita sa pečurkama
  • Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
  • Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
  • Pita sa zlatarskim sirom
  • Projice sa mladim kajmakom
  • Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
  • Mafini sa kulenom

Salate i obrok salate:

  • Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
  • Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
  • Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
  • Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera)
  • Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
  • Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
  • Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
  • Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
  • Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
  • Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)

Topla predjela:

  • Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
  • Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)

Glavna jela:

  • Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
  • Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
  • Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
  • Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
  • Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)

Mesa sa roštilja na ćumur:

  • Juneći ćevapi
  • Domaće dimljene kobasice
  • Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
  • Marinirani pileći file
  • Marinirani pileći batak

Sosovi:

  • Peper sos
  • Sos tri vrste pečuraka
  • Gorgonzola sos
  • Sos od semena bundeve
  • Terijaki tartufata sos
  • Sos ljute paprike

Prilozi:

  • Pekarski krompir sa kajmakom
  • Rižoto sa kurkumom
  • Grilovano povrće

Sveže pecivo:

  • Domaće lepinje
  • Integralno pecivo
  • Ražani hleb
  • Kukuruzni mafini
  • Heljdini mafini

Desert:

  • Cheesecake
  • Jafa kolač
  • Pita sa jabukama u lisnatom testu
  • Sveže sezonsko voće

Odabrane namirnice: Potrudili smo se da u sastavljanju novogodišnjeg menija uključimo ceo naš gastro tim i možemo sa sigurnošću reći da imamo jedan od najkompleksnijih jelovnika sa najvećom novogodišnjom ponudom na našem tržištu.

Home made: Namirnice koje se koriste u pripremi naših obroka predstavljaju namirnice najvišeg kvaliteta. Ceo meni se priprema u našim kuhinjama.

LOKACIJA

Restoran Gardoš by Azzaro nalazi se na adresi Grobljanska bb u Zemunu. 

 

Muzika: Grupa Građana i Lana Branežac
Hrana: Gala večera
Hrana: All Inclusive
Cena: od 80€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top