docek-nove-godine-logo

RESTORAN JEZERO BY AZZARO

RESTORAN JEZERO BY AZZARO NOVA GODINA 2024

Nova godina 2024. u restoranu Jezero by Azzaro na Adi Ciganliji obećava perfektno iskustvo za ljubitelje predivnog ambijenta, mirne atmosfere i fascinantnog provoda. Ceo prostor je jedinstven po svom izgledu, čineći proslavu Nove godine uzbudljivom i unikatnom.

Restoran Jezero by Azzaro već se može pohvaliti mnoštvom uspešnih novogodišnjih proslava, pa vam jedino preostaje da dođete i lično se uverite. Vrhunska usluga i kulinarski specijaliteti koji će oduševiti sve gurmane su zagarantovani. Uživajte u svakom zalogaju dok ekskluzivna rasveta i profesionalno ozvučenje doprinose tome da ovo bude vaše najlepše veče do sad.

MUZIKA

Uživaćete uz muziku koju izvode Ljuba Perućica i Aleksandra Tadić!

Ljuba Perućica, jedan od naših najpoznatijih pevača, stekao je popularnost nakon učešća u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Poznat po izuzetnom talentu, svojim neverovatnim glasom Ljuba ne ostavlja ravnodušnim publiku.

Aleksandra Tadić doprineće atmosferi svojom muzičkom interpretacijom, stvarajući nezaboravan doživljaj tokom proslave Nove godine. Uživajte u njihovom izvođenju i dočekajte 2024. godinu uz vrhunske izvođače.

CENA

Cena ulaznice po osobi varira u rasponu od 80€ do 130€, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (pogledati mapu sedenja ispod).

  • Stolovi označeni plavom bojom – 80€
  • Stolovi označeni zelenom bojom – 90€
  • Stolovi označeni žutom bojom – 110€
  • Stolovi označeni crvenom bojom – 130€

MAPA PROSTORA:

PIĆE

Piće koje će biti dostupno uključuje:

  • Espresso
  • Mineralna voda (gazirana i negazirana)
  • Prirodni sokovi (Jabuka, Breskva, Pomorandža, Borovnica, Ananas)
  • Bezalkoholna gazirana pića (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Bitter Lemon, Tonic Water)
  • Pivo (Heineken, Zaječarsko)
  • Vodka
  • Rakija (Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja)
  • Bitter & Vermouth (Pelinkovac, Campari, Vermouth, Gordon’s dry gin, Vinjak)
  • Vina (Kovačević Orpheline – crveno, belo, rose)

HRANA

Hrana koja će biti poslužena obuhvata:

SELEKCIJA SUHOMESNATIH PROIZVODA

  • Dimljena pečenica
  • Njeguški pršut
  • Goveđa pršuta
  • Kraški vrat
  • Užička pršuta
  • Sremski kulen
  • Budimska kobasica
  • Dimljena ćuretina

SELEKCIJA SIREVA

  • Gauda
  • Trapist
  • Gorgonzola
  • Dimljeni sir
  • Dimljeni sir sa brusnicom
  • Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju sa mediteranskim biljem
  • Grčki feta sir sa pesto dresingom
  • Mladi sir sa timjanom
  • Paprika sa mileramom i semenkama suncokreta
  • Šumadijski mladi kajmak
  • Urnebes

HLADNO PREDJELO

  • Qesadillas sa piletinom i holandskim dimljenim sirom
  • Rolat od ajvara sa nadevom od pavlake i praške šunke
  • Terin od ćuretine sa pavlakom i pistaćima
  • Posni rolat sa humusom i paprikom
  • Prebranac sa crvenom paprikom
  • Ljutenica
  • Mix maslina

SELEKCIJA TOPLIH PECIVA

  • Hrskava pita sa pečurkama
  • Pita sa baby spanaćem i mladim sirom
  • Domaća pita sa junećim mesom i prazilukom
  • Pita sa zlatarskim sirom
  • Projice sa mladim kajmakom
  • Rolnice od puter testa sa piletinom, dimljenim sirom i spanaćem
  • Mafini sa kulenom

SALATE I OBROK SALATE

  • Šefova salata (salata od rukole i lola rose sa grilovanom piletinom, prelivena kari dresigom)
  • Pršuta mozzarella salata (mix zelenih salata sa njeguškom pršutom i baby mozzarelom začinjena aromatičnim dresingom)
  • Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavcima i pavlakom)
  • Vitaminska salata (salata od crvenog kupusa, puterice i celera )
  • Sezonska salata (salata od kiselog kupusa i tucane paprike)
  • Kupus salata (salata od svežeg kupusa sa sirćetom i uljem)
  • Krastavac salata (salata od krastavca, mirođije i maslinovog ulja)
  • Pečena ljuta paprika (salata od pečene ljute papričice, belog luka i ulja)
  • Mix zelenih salata (salata od lola rose, lola bjonde, iceberga i puterice)
  • Rukola salata (salata od rukole, aćeta i maslinovog ulja)

TOPLA PREDJELA

  • Lazanja bolonjeze (lazanje sa junećim mesom, pelat sosom i gaudom)
  • Sarma sa kiselim kupusom (sarmice od junećeg mesa, pirinča i povrća)

GLAVNA JELA

  • Scalopine (grilovani svinjski vrat sa ruzmarinom i medom)
  • Ribić u kajmaku (sporo dinstan juneći ribić sa povrćem i kajmakom)
  • Dimljena rebra u BBQ sosu (dimljena svinjska rebra u domaćem bbq sosu)
  • Piletina sa povrćem na kineski način (pileći file sa povrćem i kikirikijem u soja sosu)
  • Dimljena pastrmka (dimljena pastrmka sa dalmatinskim varivom)

MESA SA ROŠTILJA NA ĆUMUR

  • Juneći ćevapi
  • Domaće dimljene kobasice
  • Gurmanski uštipci sa kačkavaljem i pršutom
  • Marinirani pileći file
  • Marinirani pileći batak

SOSOVI

  • Peper sos
  • Sos tri vrste pečuraka
  • Gorgonzola sos
  • Sos od semena bundeve
  • Terijaki tartufata sos
  • Sos ljute paprike

PRILOZI

  • Pekarski krompir sa kajmakom
  • Rižoto sa kurkumom
  • Grilovano povrće

SVEŽE PECIVO

  • Domaće lepinje
  • Integralno pecivo
  • Ražani hleb
  • Kukuruzni mafini
  • Heljdini mafini

DESERT

  • Cheesecake
  • Jafa kolač
  • Pita sa jabukama u lisnatom testu
  • Sveže sezonsko voće

LOKACIJA

Restoran Jezero By Azzaro je smešten u prirodnom okruženju, uz samu obalu beogradskog jezera, koje predstavlja jedan od simbola prestonice. Ova lokacija, zajedno sa visokim kvalitetom ponude, garantuje nezaboravan doček Nove godine 2024.

Muzika: Ljuba Perućica i Aleksandra Tadić
Hrana: Svečana večera
Hrana: All Inclusive
Cena: od 80€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top