docek-nove-godine-logo

PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA MATINEE

PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA NOVA GODINA 2024 MATINEE

Nova godina 2024 – Pivnica Oblak u pantalonama matinee organizuje najbolji novogodišnji matinee u kojem ćete posebno uživati! Ne propustite dnevnu žurku koja će vas kvalitetno zagrejati pred novogodišnje veče!

Zabavljaće vas fenomenalna Ana Kokić i to od 13h do 17h! Rezervišite svoje mesto na vreme i uz sjajan provod zagrejte se za novogodišnju noć!

Ulaz 21+!

MUZIKA

Ana Kokić će biti zadužena za muzički program matine izdanja Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. godine. Uživajte u njenom izvođenju od 13h do 17h i pripremite se za fantastičan provod koji će vas zagrejati pred novogodišnje veče!

CENA

Ulaz na matine izdanje Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024. je besplatan. Uslov po stolu je 10.000 RSD, pri čemu jedan sto podrazumeva petoro ljudi. Reservišite svoje mesto na vreme i pripremite se za sjajan provod uz Anu Kokić!

PIĆE

Na matine izdanju Pivnice Oblak u Pantalonama za doček Nove godine 2024., važiće redovne cene pića. Za stolove, uslov je 10.000 RSD po stolu, pri čemu jedan sto podrazumeva petoro ljudi. Uživajte u sjajnom matine provodu i dočekajte Novu godinu na poseban način!

LOKACIJA

Pivnica Oblak u pantalonama nalazi se u ulici Ćirila i Metodija 2, Beograd.

Muzika: Ana Kokić
Hrana: Regularne cene pića
Cena: Besplatan ulaz
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top