docek-nove-godine-logo

KAFANA BARBERI MATINEE

KAFANA BARBERI MATINEE NOVA GODINA 2024

Pridružite nam se na nezaboravnom dočeku Nove godine u Kafani Barberi Matinee! Očekuje vas vrhunski provod i atmosfera koja će vas podići pred samu ponoć. Kafana Barberi, jedna od najpoznatijih u Beogradu, priprema poseban novogodišnji matinee, obećavajući vrhunsku zabavu koja će vas ostaviti bez daha. Rezervišite svoje mesto i pridružite se najboljoj novogodišnjoj proslavi u gradu!

MUZIKA

Uoči Nove godine, priuštite sebi nezaboravan dnevni provod uz muzički duo Kristijan Tuba i Ana Đokić! Njihov sjajan repertoar obećava da će podići atmosferu i učiniti dan nezaboravnim. Pridružite se ovoj izvanrednoj kombinaciji talenata i uživajte u muzičkom doživljaju koji će vas pripremiti za spektakularni doček Nove godine!

CENA

Dobrodošli na nezaboravan Barberi matinee doček Nove godine! Svi posetioci imaju priliku da uđu besplatno i uživaju u sjajnoj atmosferi koju priređuje kafana Barberi. Očekuje vas vrhunski provod uz besplatan ulaz, dobru muziku i prijateljsku atmosferu. Priključite se zabavi i provedite dan uoči Nove godine na najbolji mogući način!

MAPA PROSTORA:

PIĆE

Piće će se naplaćivati po utrošku.

HRANA

A la carte po standardnim cenama.

LOKACIJA

Kafana Barberi nalazi se na Bulevaru Milutina Milankovića 1, Beograd.

Muzika: Kristijan Tuba & Ana Đokić
Hrana: A la carte meni
Hrana: Po utrošku
Cena: Besplatan ulaz
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top