docek-nove-godine-logo

CAFE SCENARIUM

CAFE SCENARIUM NOVA GODINA 2024

Cafe Scenarium Beograd Nova godina 2024 pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.

Restoran je osmišljen po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično sa prijatnom dozom modernog. Dominiraju prljavobela i siva boja, dok rustične sitnice upotpunjuju ugođaj ovog restorana. Neka Cafe Scenarium bude vaš izbor za doček Nove godine, gde ćete uživati u opuštenosti i prijatnom ambijentu koji vam nudi.

MUZIKA

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u najluđoj noći. Prepustite se muzičkom uživanju uz najnovije i najbolje pesme koje će vas provesti kroz nezaboravan doček Nove godine.

PIĆE

Uživajte u neograničenoj konzumaciji domaćih pića predviđenih ponudom tokom čitave večeri. Oslobodite svoje nepce uz širok spektar domaćih pića i doživite doček Nove godine u punom sjaju.

HRANA

Upustite se u vrhunsku gastronomsku avanturu tokom dočeka Nove godine uz našu bogatu ponudu meza. Prepustite se raznovrsnim ukusima i uživajte u gastronomskom užitku koji će učiniti vaš doček nezaboravnim.

CENA

Cena ulaza za naš spektakularni doček Nove godine iznosi 50€. Rezervišite svoje mesto i pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka dok zajedno dočekujemo 2024. godinu!

Muzika: DJ hits
Hrana: Meze
Hrana: All Inclusive
Cena: 50€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top