welcome-new-year-logo

PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA

PIVNICA OBLAK U PANTALONAMA NOVA GODINA 2024

Nova godina 2024. u Pivnici Oblak u Pantalonama predstavljaće jedinstveno iskustvo u kojem će vam doček biti ulepšan u specifičnom ambijentu. Ova pivnica obećava posebnu ponudu koja uključuje neograničenu konzumaciju pića i izuzetan muzički repertoar. Pozovite svoje omiljeno društvo i dočekajte Novu godinu u atmosferi koja će vam pružiti trenutke za pamćenje.

MUSIC

Da biste proslavili Novu godinu uz nezaboravnu muziku, na sceni će se naći DJ Žiško, koji će vam puštati najveće strane i domaće hitove. Uživajte u ritmu i atmosferi koju ovaj talentovani DJ stvara, čineći vaš doček nezaboravnim.

PRICE

Nova godina 2024. u Pivnici Oblak u pantalonama pružiće vam nezaboravan doček u svom jedinstvenom ambijentu. Ulepšajte svoje trenutke za pamćenje i uživajte u specijalnoj ponudi koja podrazumeva neograničenu konzumaciju pića i vrhunski muzički repertoar. Pozovite vaše omiljeno društvo i dočekajte Novu godinu u veoma prijatnoj atmosferi ove pivnice. Cena karte je 40€ po osobi.

POSEBNA PONUDA: Barski stolovi su dostupni isključivo za ženska društva, uz posebnu cenu ulaznice od 30€ po osobi!

NAPOMENA: Ulaz je dozvoljen osobama starijim od 21 godine. Nema dodatnih skrivenih troškova, garderoba i stolovi se NE NAPLAĆUJU.

  • Do 10.12. za kupovinu 6+ karata za doček – cena je 35€ po osobi, a za kupovinu 10+ karata za doček – cena je 30€ po osobi.

DRINK

Neograničeno domaća pića.

SITE

Pivnica Oblak u pantalonama nalazi se na adresi Ćirila i Metodija 2, Beograd.

 
Muzika: Dj Žiško
Food: Unlimited local drinks
Price: from 30€
Location: Map
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top