docek-nove-godine-logo

Splav Move

Splav Move doček Nove godine 2024

Doček Nove godine na Splavu Move predstavlja savršenu priliku da uživate u neponovljivim trenucima sa vašim najbližima. Pripremite se za vrhunsku zabavu i muzički spektakl koji će vas oduševiti do srži!Splav Move doček Nove godine 2024 otvara vrata za nezaboravnu proslavu najlepše Nove godine u čarobnom okruženju. Sa izuzetnom organizacijom koja je zaštitni znak ovog splava, obećavamo vam fenomenalnu atmosferu i magične momente koji će vas obuzeti čim zakoračite na ovaj popularni splav! Pripremite se za jedinstvenu noć koja će premašiti sva vaša očekivanja!

MUZIKA

Isak Šabanović je jedan od najpopularnijih pevača danšnjice i možete biti sigurni da će vam prirediti novogodišnji spektakl za pamćenje!

Mapa prostora

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Cene

Cena po osobi se kreće od 125€ do 160€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.
Pored navedenih elegantnih mesta za sedenje koja se prodaju i plaćaju po osobi (stolici) postoje i separei koji se prodaju u paketima za 950€ i ti paketi uključuju rezervaciju separea, kompletnu večeru, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, i po želji, bez doplate dobijate 7, 8 karata u zavisnosti koliko vas ima i gratis jednu flašu šampanjca Moet&Chandon.


SILVER ZONE: 125€
GOLD ZONE: 140€
VIP WHITE: 150€
VIP BLACK: 160€PAKET EMERALD SEPARE: 950€ (u cenu uključeno 7,8 karata+gratis 1 Moet&Chandon)

Hrana

Predjelo:
– Rolovane tikvice sa pršutom i sirom
– Marinirane urme sa mocarelom i pančetom
– Kapreze zalogaji
– Domaća proja
– Gibanica
– Crnogorska pršuta
– Goveđa pršuta
– Slavonski kulen
– Pečenica
– Suvi vrat

Glavno jelo:
– Juneći ćevapi
– Dimnjena kobasica
– Gurmanski uštipci
– Dimnjena vešalica od vrata
– Piletina sa pršutom

Salate:
– Mix zelenih sa čerijem i pinjolima
– Salata sa pečenom cveklom, kozijim sirom i orasima
– Šopska salata
Muzika: Isak Šabanović
Hrana: Svečana večera
Hrana: All Inclusive
Cena: od 125€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top