docek-nove-godine-logo

Splav Lasta

Splav Lasta Doček 2024: Nezaboravna Novogodišnja Noć u Beogradu

Približava se kraj godine, a sa njim i neizbežno pitanje: Gde dočekati Novu godinu? Splav Lasta, poznat po fantastičnim žurkama tokom toplih letnjih meseci, otvara svoja vrata za jedinstvenu novogodišnju proslavu 2024. godine.

Pripremite se za veče ispunjeno sjajnom muzikom, izvanrednom atmosferom i enterijerom koji oduzima dah. Splav Lasta se obavezao da ispuni sva vaša očekivanja i pruži vam iskustvo koje ćete pamtiti dugo nakon što poslednji taktovi muzike utihnu.

Ponuda koju nudimo je neodoljiva, a muzički izbor je pažljivo odabran kako bi zadovoljio svačiji ukus. Dozvolite da Splav Lasta bude vaš izbor za doček Nove godine i provedite najluđu noć u godini na jednom od najboljih splavova u Beogradu.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte na broj: 062/111-22-33. Ne propustite priliku da budete deo nezaboravne novogodišnje proslave na Splavu Lasta!

Muzika

Kada sat otkuca ponoć i uđemo u novu 2024. godinu, naša muzička scena će biti ispunjena energijom fantastičnog benda i vibracijama koje donose DJ Lea & Ogi. Pripremite se za muzički spektakl i uživajte u najpopularnijim hitovima koji će obeležiti ovu posebnu noć.

Naš dinamični dvojac DJ-a i bend će se pobrinuti da atmosfera bude na vrhuncu tokom cele večeri, a vi ćete imati priliku da doživite nezaboravan provod. Repertoar je pažljivo odabran kako bi zadovoljio svačiji ukus, a energija koju donosimo garantuje da će plesni podijum biti pun od početka do kraja večeri.

Mi smo tu da vam obezbedimo nezaboravno iskustvo i uvereni smo da će naša muzička selekcija doprineti fantastičnoj atmosferi i učiniti vaš doček Nove godine zaista posebnim.

Cene

Cena karte je 25€ po osobi.

Rezervacije se doplaćuju po grupnom sistemu i različitih su cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude.

Barski sto – 120eura (gratis flaša žestine)
VIP barski sto – 150eura (gratis flaša žestine)
Visoko sedenje – 250eura (gratis premium flaša žestine)
PREMIUM visoko sedenje – 300eura (gratis premium flaše žestine)
* REGULAR separe – 600eura (gratis 2 premium flaša žestine)
PREMIUM separe – 800eura (gratis 3 premium flaša žestine)
ULTRA VIP separe – 1200eura (gratis 4 premium flaša žestine)

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Piće

Piće će se plaćati po utrošku.

Gratis flaša uz rezervaciju.

Muzika: Lea & Ogi
Hrana: Po utrošku
Cena: Od 25€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top