docek-nove-godine-logo

SKY LOUNGE BAR HOTEL HILTON

Sky Lounge Bar, Hotel Hilton – Nova godina 2024

Dobrodošli na nezaboravnu novogodišnju noć u Sky Lounge Baru hotela Hilton! Očekuje vas spektakularan doživljaj prepun sjajnih koktela, čarolije azijskog kulinarstva i nezaboravnog pogleda.

Iskustvo Ekskluzivnosti: Sky Lounge Bar u hotelu Hilton nudi vrhunsko iskustvo koje spaja luksuz, sofisticiranost i neodoljivu atmosferu. Sa svojom jedinstvenom ponudom pića i prefinjenim ambijentom, ovo je mesto gde se doček Nove godine pretvara u pravu čaroliju.

MUZIKA

Uživajte u vrhunskom muzičkom repertoaru koji će obogatiti vaš doček Nove godine na nebu Beograda. Ovogodišnji spektakl donosi nastup fenomenalne Ane Bebić i njenog Balkan Groove benda, uz ritmove sjajnog DJ Anyushke.

CENA

Ponuda za doček Nove godine u Sky Lounge Baru hotela Hilton prilagođena je različitim ukusima i preferencijama, pružajući različite pakete kako bi se zadovoljile različite potrebe gostiju.

Cenovni Paketi: 40-350€

Rezervacije i Informacije: Za sve detalje o cenama, paketima i rezervacijama, pozovite broj +381 64 859 37 39 i obezbedite svoje mesto za nezaboravan doček Nove godine 2024 na vrhu Beograda.

PIĆE

Izbor pića uključenih u cenu varira u skladu sa izabranim paketom, pružajući gostima različite opcije da u potpunosti uživaju u novogodišnjoj noći.

HRANA

Izbor hrane koji je uključen u cenu takođe se prilagođava izabranom paketu, nudeći različite opcije kako bi se zadovoljili svi ukusi i preferencije gostiju.

LOKACIJA

Event centar Harmonija nalazi se na Autoputu za Zagreb E70 18, Beograd.

Hrana: U zavisnosti od paketa
Muzika: Ana Bebić & Balkan Groove band
Hrana: U zavisnosti od paketa
Cena: Od 40€
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top