docek-nove-godine-logo

Restoran Temperament

Pozivamo vas da provedete najčarobniju noć u godini u restoranu Temperament, smještenom u pulsirajućem srcu Beograda, uz obalu rijeke Save. Restoran Temperament za doček Nove 2024. godine priprema veče ispunjeno iznenađenjima, vrhunskom muzikom i atmosferom koja odiše elegancijom i toplinom.

Restoran Temperament: Mjesto Gdje se Spajaju Ukusi i Ritmovi

Restoran Temperament je mjesto gdje se tradicija susreće sa modernim, gdje se ljubav prema Beogradu, nacionalnoj kuhinji i muzici prepliću u jedinstven doživljaj. Očekuje vas bogat izbor specijaliteta tradicionalne kuhinje, kao i pažljivo odabrana selekcija pića koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu. Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa. Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Muzika

U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate u sjajnom nastupu Complete benda.

Cene

Cena karte po osobi je od 100€ do 120€, u zavisnosti od pozicije mesta u restoranu.Podrazumeva komplet svečanu večeru i piće dobrodošlice.

Piće

U novogodišnjoj večeri, u restoranu Temperament očekuje vas piće dobrodošlice.Sva ostala pića naplaćivaće se po regularnim cenama.

Hrana

Gala večera.Izvrsni kulinarski tim pripremiće neverovatnu svečanu večeru koja će probuditi i zadovoljiti sva vaša čula.

Lokacija

Idealna lokacija tik pored reke Save, ispod Kalemegdana u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4
Muzika: Complete bend
Hrana: Svečana večera
Hrana: Piće dobrodošlice
Cena: od 100€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top