docek-nove-godine-logo

RESTORAN PRINC REPRIZA

RESTORAN PRINC REPRIZA NOVE GODINE 2024

Restoran Princ obećava izuzetno eleganciju i sofisticiranu atmosferu koja ga čini savršenim mestom za proslave reprize Nove godine. Već godinama poznat po vrhunskim dočecima Nove godine, restoran je stvorio tradiciju koja se nastavlja i ove godine.

Evo nekoliko ključnih tačaka koje restoran ističe:

  1. Elegancija: Restoran odiše elegancijom, pružajući gostima sofisticiranu atmosferu koja će doprineti nezaboravnom doživljaju proslave Nove godine.

  2. Tradicija vrhunskih dočeka: Restoran Princ je stekao reputaciju po vrhunskim proslavama Nove godine tokom godina, stvarajući tradiciju koja se nastavlja i ove godine. Gosti mogu očekivati vrhunsku uslugu i iskustvo na visokom nivou.

  3. Jedinstvena kombinacija usluge, hrane i atmosfere: Restoran obećava jedinstvenu kombinaciju vrhunske usluge, ukusne hrane i uzbudljive atmosfere. Ova kombinacija doprinosi nezaboravnom doživljaju dočeka Nove godine.

Ukoliko želite doživeti prvi dan Nove godine na poseban način, Restoran Princ se čini kao savršen izbor.

MUZIKA

Repriza Nove godine u Restoranu Princ obećava atraktivan muzički program koji će učiniti vaš doček nezaboravnim. Pored izuzetne elegancije i sofisticirane atmosfere, Restoran Princ donosi i sjajnu zabavu uz iskusne i kvalitetne izvođače – Zoricu Marković i Mišela Gvozdenovića!

Evo šta možete očekivati od muzičkog programa:

  1. Izvođači: Zorica Marković i Mišel Gvozdenović su iskusni pevači poznati po svojim izuzetnim nastupima. Zorica Marković, kao ikona narodne muzike, i Mišel Gvozdenović, sa svojom kvalitetnom interpretacijom, zajedno će stvoriti sjajnu atmosferu.

  2. Repertoar: Gosti će imati priliku uživati u hitovima narodne i zabavne muzike. Očekujte energične nastupe i pesme koje će doprineti euforičnom raspoloženju tokom proslave reprize Nove godine.

  3. Nezaboravno iskustvo: Muzički program Restorana Princ obećava ne samo slušanje vrhunske muzike već i aktivno učestvovanje u atmosferi koja će vas podstaći da plešete i pevate uz omiljene melodije.

Uživajte u sjajnom muzičkom programu i proslavite reprizu Nove godine na pravi način u Restoranu Princ!

CENA

Cena karte za reprizu Nove godine u Restoranu Princ iznosi 4000 rsd po osobi. Ova cena uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića tokom cele večeri, pružajući vam mogućnost da uživate u vrhunskoj usluzi i raznovrsnoj gastronomskoj ponudi.

PIĆE

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

HRANA

Svečana večera na bazi švedskog stola. 

LOKACIJA

Restoran Princ nalazi se na sjajnoj lokaciji posebno kada su proslave u pitanju, na adresi Paštrovićeva 2, Beograd.
Muzika: Zorica Marković i Mišel Gvozdenović
Hrana: Švedski sto
Hrana: All Inclusive
Cena: 4000 rsd
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top