docek-nove-godine-logo

Restoran Bottega

Restoran Bottega, smešten u srcu šoping centra Galerija, poziva vas da dočekate Novu 2024. godinu u ambijentu koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Ovaj restoran je pravo mesto za sve one koji traže jedinstveno gastronomsko iskustvo, uz bogatstvo ukusa i aromi koje će zadovoljiti i najzahtevnija nepca.

Enterijer restorana Bottega dizajniran je sa posebnom pažnjom, gde svaki detalj podseća na toplinu i šarm mediteranske kulture. Eksterijer restorana pruža osećaj kao da ste se našli u nekom od čarobnih gradova pored mora, pružajući vam priliku da na trenutak zaboravite na svakodnevnu rutinu i prepustite se uživanju u autentičnim specijalitetima.

Za doček Nove godine, restoran Bottega priprema poseban muzički program, koji će vas provesti kroz različite muzičke žanrove, obećavajući nezaboravan provod i sjajnu atmosferu. Bilo da ste ljubitelj tradicionalnih italijanskih melodija ili preferirate modernije ritmove, restoran Bottega ima nešto za svakog gosta.

Nemojte propustiti priliku da budete deo ove jedinstvene novogodišnje proslave. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite čaroliju Nove godine u restoranu Bottega.

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Muzika

Za nezaboravan doček Nove 2024. godine, restoran Bottega sa ponosom najavljuje nastup izuzetno talentovanog Igora Simića, čije će muzičke interpretacije učiniti vašu novogodišnju noć još posebnijom.

Igor Simić, poznat po svojoj harizmatičnosti i jedinstvenom glasu, stekao je popularnost nakon učešća na prestižnom muzičkom takmičenju Beovizija, gde se izborio za mesto koje vodi na Eurosong. Njegova muzička karijera traje već više od decenije, tokom koje je stekao status jednog od najcenjenijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni.

Njegovi nastupi su poznati po energiji i emociji koju prenosi publici, a repertoar obuhvata raznovrsne muzičke žanrove, od popa i roka, do tradicionalnih balada. Igor je osvojio srca publike širom Evrope, nastupajući u Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji, ali i u svom rodnom Beogradu, gde ima brojne obožavaoce.

Cene

Cena karte po osobi je 100€, 120€ i 140€.
Podrazumeva komplet svečanu večeru i piće dobrodošlice.

Piće

Piće se plaća po utrošku, gratis piće dobrodošlice.

Mapa Prostora:

Hrana

Svečana večera

Lokacija

Restoran Bottega nalazi se u šoping centru Galerija u okviru Beograda na vodi,
Adresa: TC Galerija, nulti nivo, Sava promenada, Beograd.
Ukoliko dolazite iz pravca grada, najbliži ulaz je ulaz 3.

Ukoliko dolazite iz pravca reke, najbliži ulaz je ulaz 4.
Preporučen parking: E / D

Muzika: Igor Simić
Hrana: Svečana večera
Hrana: Po utrošku, gratis piće dobrodošlice
Cena: Od 100€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top