docek-nove-godine-logo

NULA PET BAR

NULA PET BAR NOVA GODINA 2024

Nula Pet Bar Beograd predstavlja savršeno mesto za hedoniste željne dobrog provoda i druženja sa sličnom ekipom. Ovo kultno mesto nudi nešto za svakoga, po izuzetno povoljnim cenama.

Za samo 2000 dinara po osobi, obezbedite sebi mesto na najveselijem dočeku Nove godine u jednom od najatraktivnijih barova Beograda. Iskusite euforiju zabave uz sjajnu atmosferu, fantastične cene i nezaboravan doček Nove 2024. godine na Nula Pet Baru! Rezervišite svoje mesto na vreme i pridružite se najveselijoj ekipi u gradu na dočeku koji će obeležiti početak Nove godine na najbolji mogući način!

MUZIKA

Za vrelu atmosferu i nezaustavljivu zabavu na dočeku Nove godine u Nula Pet Baru Beograd, pobrinuće se najbolji gradski DJ-evi! Pripremite se za muzički vrtlog koji će uključivati najveće disco, house i funky hitove, stvarajući nezaboravnu atmosferu koja će vas držati na nogama cele noći.

CENA

Obezbedite svoje mesto za najbolji doček Nove godine u Beogradu po izuzetnoj ceni od samo 2.000 dinara po osobi! Nula Pet Bar Beograd nudi nezaboravnu noć ispunjenu vrhunskom muzikom, fantastičnom atmosferom i sjajnim društvom.

PIĆE

Na dočeku Nove godine u Nula Pet Baru Beograd, imate potpunu slobodu da birate pića prema svom ukusu, a plaćanje će biti po utrošku. Ovo vam omogućava da uživate u omiljenim napicima tokom cele noći, prilagođavajući se svojim željama i preferencijama.

LOKACIJA

Nula Pet bar smešten je u samom srcu Beograda, na adresi Dobričina 30a.

Muzika: DJ – funky, disco, house
Hrana: Svečana večera
Hrana: Po utrošku
Cena: 2000 rsd
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top