docek-nove-godine-logo

MOON ZE

DOČEK NOVE GODINE 2024. U “MOON ZE BARU”

Moon Ze bar u Beogradu poziva vas na sjajan doček Nove godine, obećavajući dinamično iskustvo puno iznenađenja. Ovaj prostor nudi jedan od najkvalitetnijih dočeka u gradu, sa širokom ponudom pića i hrane, kao i vrhunskom muzikom.

Pripremite se za nezaboravan provod uz sjajnu atmosferu, ukusnu hranu, bogatu ponudu pića i kvalitetnu muziku koja će stvoriti savršen doživljaj za doček Nove godine 2024. u Moon Ze baru. Pridružite nam se i proslavite početak nove godine na jednom od najuzbudljivijih mesta u Beogradu!

MUZIKA

Za nezaboravan provod na dočeku Nove godine 2024. u Moon Ze baru, brineće se talentirani Smooth Band. Ovaj sastav obećava stvaranje fantastične atmosfere i pružanje vrhunskog muzičkog doživljaja. Prepustite se zvucima Smooth Banda i uživajte u jedinstvenom ambijentu Moon Ze bara tokom proslave Nove godine.

CENA

Za nezaboravnu novogodišnju noć u Moon Ze baru, cene karata su kako sledi:

  • Mesto za barskim stolom ili šankom: 40€
  • Mesto na galeriji: 50€
  • Mesto u donjem delu restorana: 70€

Sve karte uključuju pristup švedskom stolu, obezbeđujući vam ukusan doživljaj hrane tokom proslave Nove godine. Osigurajte svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravan doček!

HRANA

Na dočeku Nove godine u Moon Ze baru, očekuje vas obilje ukusnih specijaliteta sa švedskog stola. Prepustite se gastronomskom uživanju i raznovrsnim ukusima koji će upotpuniti vaš doživljaj proslave Nove godine. Budite spremni na bogat izbor hrane koji će zadovoljiti svačije ukuse.

LOKACIJA

Moon.ze bar se nalazi u najlepšem delu Zemuna, na adresi Kej Oslobođenja 29, ugao sa Gospodskom ulicom.

Muzika: Smooth Band
Hrana: Švedski sto
Hrana: All Inclusive
Cena: od 40€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top