docek-nove-godine-logo

KAFANA STARI GRAD

KAFANA STARI GRAD NOVA GODINA 2024

U Kafani Stari grad Nova godina 2024, autentičnoj boemskoj oazi gde prošlost sreće sadašnjost, dočekajte novogodišnju čaroliju i stvarajte uspomene koje će vam zauvek ostati u srcu. Neka vaša čaša bude stalno puna, srce ispunjeno toplinom, a atmosfera nezaboravna. Pridružite se proslavi u Kafani Stari grad i doživite jedinstven doček Nove godine 2024.

MUZIKA

Uživajte u nezaboravnom provodu u Kafani Stari grad za doček Nove godine 2024., uz atmosferu koju će stvarati poznati Martin Ajdarević. Njegovo ime je sinonim za lud provod do jutra, i ova Nova godina neće biti izuzetak. Ne propustite priliku da doživite spektakularnu atmosferu i provedete se nezaboravno na najluđoj noći.

CENA

Cena karte po osobi za doček Nove godine iznosi 30€, a uključuje piće dobrodošlice i garderobu. Osim toga, postoje različiti uslovi rezervacija za različite vrste stolova:

 1. Barski sto:

  • Potrošnja: 50€
  • Broj osoba: od 4 do 6
 2. Malo sedenje:

  • Potrošnja: 150€
  • Broj osoba: do 8
 3. Veliko sedenje:

  • Potrošnja: 250€
  • Broj osoba: do 13

MAPA SEDENJA:

PIĆE

Piće dobrodošlice uključeno je u cenu karte, dok se ostala pića plaćaju po utrošku. Tako će gosti prilikom dolaska dobiti piće dobrodošlice, a sve dodatne narudžbine biće naplaćene posebno prema količini i vrsti pića koje izaberu.

LOKACIJA

Kafana Stari Grad, smeštena u srcu Dorćola, na adresi Višnjićeva 9, Beograd.

Muzika: Martin Ajdarević
Hrana: Piće dobrodošlice
Cena: 30€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top