docek-nove-godine-logo

KAFANA ONA MOJA

KAFANA ONA MOJA NOVA GODINA 2024

Kafana Ona Moja ima zadovoljstvo da vam predstavi nezaboravnu proslavu Nove godine 2024. godine! Naša kafana je spremna da vam pruži vrhunsko iskustvo sa posebnim muzičkim repertoarom i neodoljivom ponudom koja će učiniti vašu novogodišnju noć posebnom.

Očekujte mnoštvo iznenađenja koja smo pripremili s ljubavlju, uz priliku da dočekate Novu godinu u potpuno novom i uzbudljivom ambijentu na adresi Bulevar kralja Aleksandra 77! Naš prostor je opremljen vrhunskim ozvučenjem i specijalnom rasvetom, stvarajući magičnu novogodišnju atmosferu kako biste uživali u svakom trenutku provedenom sa nama.

Radujemo se što ćete biti deo naše proslave Nove godine i stvaranja nezaboravnih trenutaka! Vidimo se na najluđoj novogodišnjoj žurci u Kafani Ona Moja!

MUZIKA

Uživajte u nezaboravnom novogodišnjem provodu u kafani Ona Moja uz fantastične izvođače! Aca Živanović, poznat i kao učesnik Pinkovih Zvezda, koji je stigao do polufinala, garantuje vrhunsku zabavu. Sa svojom muzičkom karijerom koja obuhvata jedan album, nekoliko singlova i dueta, Aca Živanović će stvoriti atmosferu koju ćete dugo pamtiti.

Valentina Andrić, takođe, pridružuje se timu zabavljača kako bi doprinela još većem sjaju vaše novogodišnje noći. Sa širokim repertoarom i izvanrednim vokalnim sposobnostima, Valentina će dodatno upotpuniti muzički doživljaj i pobrinuti se da proslava bude nezaboravna.

Spremite se za vrhunski doček Nove godine uz Aca Živanovića i Valentinu Andrić u kafani Ona Moja!

CENA

Doček Nove godine u kafani Ona Moja košta 55€ po osobi i uključuje neograničenu konzumaciju domaćeg i stranog pića. Cene rezervacija variraju u zavisnosti od pozicije u lokalu:

 • Barski sto (b1-b17): 50€, uz minimum 4 karte za rezervaciju.
 • Community (k1-k8): 60-100€, predviđeno za 4-6 osoba.
 • Visoko sedenje (v1-v3): 150€, uz minimum 5 karata, uključuje 1 premijum flašu iz liste.
 • Malo sedenje (Ms1-Ms8): 200€, uz minimum 4 karte, uključuje 1 premijum flašu iz liste.
 • Separe (S1-S15): 200-350€, zavisno od pozicije, predviđeni su za 5-10 osoba, uz svaki separe uključena je premijum flaša iz liste.

Budite sigurni da će vaša rezervacija pružiti nezaboravan doživljaj na dočeku Nove godine u kafani Ona Moja!

MAPA PROSTORA:

PIĆE

U cenu karte za doček Nove godine u kafani Ona Moja (55€ po osobi) uračunata je neograničena konzumacija različitih pića, uključujući:

 • Rosa gazirana i negazirana
 • Gazirane i negazirane sokove (Coca-Cola, Coca-Cola zero, Fanta, Sprite, Bitter, Tonic, Next sokovi – jabuka, borovnica, pomorandža i breskva)
 • Maxim rakije (šljiva, dunja, kajsija i viljamovka)
 • Lav premium pivo
 • Žestoka pića (Ballantines finest, Absolut vodka, Beefeater gin, Olmeca tequila, Martini, Jagermeister)
 • Vino Doja (Tamjanika, Rose i Prokupac)

Dodatno, za posebne rezervacije kao što su separei, visoka sedenja i mala sedenja, uključena je premijum flaša koja može sadržavati Belvedere vodka, Chivas 12 x.o., Jack Daniels, Jameson, Monkey 47, kao i posebna vina poput Chablis Moillard, Sainte Marugerite Symphoni rose i Chateau Billeron Bouquey.

LOKACIJA

Kafana Ona Moja nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 77!

Muzika: Aca Živanović i Valentina Andrić
Hrana: Po utrošku
Cena: od 55€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top