docek-nove-godine-logo

HOTEL PRESTIGE

HOTEL PRESTIGE NOVA GODINA 2024

Hotel Prestige Nova godina 2024 obećava ekskluzivnost i luksuz za doček Nove godine. Deluxe svečana sala hotela Prestige pruža jedinstven i elegantan ambijent, opremljen svim potrebnim sadržajem za udobno ugostiti veći broj gostiju.

Izvanredna gastronomska ponuda garantuje da će vaša nepca biti očarana, a besprekorna usluga će ispunjavati sva vaša očekivanja. Tokom cele večeri, osećaćete se kao pravi VIP gosti, uživajući u posebnom tretmanu i pažnji.

Nema potrebe za brigom oko parkinga, jer Hotel Prestige poseduje obezbeđen parking prostor sa 24-satnim video nadzorom za preko 200 vozila. Takođe, ceo hotelski kompleks je pokriven besplatnim Wi-Fi-jem, omogućavajući vam da ostanete povezani sa svetom tokom celog boravka.

Za luksuzno i magično dočekivanje Nove godine, izaberite Hotel Prestige. Rezervišite svoje mesto sada i pridružite nam se na dočeku Nove godine koji će vam zauvek ostati urezan u sećanju.

MUZIKA

Nikola Petković i Marija Mitić Maraya, dva izuzetna izvođača s vrhunskim glasovima, poznati su i po stvaranju sjajne atmosfere na svojim nastupima. Tokom cele novogodišnje noći, ovi talentovani izvođači će vam pružiti nezaboravno iskustvo izvođenjem najboljih domaćih i zabavnih hitova.

CENA

Cene po zonama su:

  • Plava zona: 50€
  • Crvena zona: 60€
  • Gold zona: 70€
  • VIP Black zona: 80€

Svaka karta uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića iz navedene ponude, kao i svečano mesto za banket stolom.

MAPA PROSTORA:

PIĆE

Ponuda uključuje svečanu večeru na bazi set menija, kao i all-inclusive ponudu domaćih, alkoholnih i bezalkoholnih pića navedenih u ponudi.

HRANA

Kompletna, bogata svečana večera na bazi set menija: 

– predjelo

– glavno jelo

– salata

– desert

LOKACIJA

Hotel Prestige nalazi se na adresi Bulevar vijvode Mišića 24, Beograd.

Muzika: Nikola Petković & Marija Mitić Maraya
Hrana: Bogata večera
Hrana: All Inclusive
Cena: od 50€
Lokacija: Mapa
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top